• mis je een product op onze site? meld het ons!
  • wij bereiden wekelijks verse maaltijden/soepen uit eigen keuken
  • JT JUICES verzorgt je koudgeperste sappen, smoothies en shots!
  • mis je een product op onze site? meld het ons!
  • wij bereiden wekelijks verse maaltijden/soepen uit eigen keuken
  • JT JUICES verzorgt je koudgeperste sappen, smoothies en shots!

Eier verf 5 kleuren

€ 2,99
incl. btw
Levertijd: * dag(en)

Beschrijving

Natuurlijke verfkleurstof om eieren in te kleuren tijdens het koken. Genoeg om 5 eieren per kleur in één ronde te kleuren. Bij elke nieuwe kleuringronde wordt de kleur bleker. De uiteindelijke kleur kan verschillen tussen de eieren vanwege de natuurlijke eigenschappen van de eierschaal.

Gebruiksaanwijzing: In een kleine roestvrijstalen steelpan - of een emaillen pannetje - worden de eieren gekleurd. Vul de pan met 750 ml koud water - zonder azijn - en vul deze met het poeder. Roer het kleurmengsel.Plaats voorzichtig de 5-7 eieren in het water met het kleurstofmengsel. Het gekleurde water moet de eieren volledig bedekken en ongeveer 1 cm erboven staan.Breng het water aan de kook. Roer tijdens het verwarmen de poederkleur voorzichtig door het water tot de verf is opgelost. De groene kleur produceert een beetje schuim maar daar moet je je niets van aantrekken.
Wanneer het water kookt, kook de eieren nog 7-10 minuten. Doop de eieren in koud water na het verven.Het kleurstofmengsel is voor de aangeven kleuring, met verdere kleuring vermindert de kleurintensiteit.De natuurlijke kleuren reageren anders op elk ei, wat resulteert in verschillende kleurschakeringen. De kleur "rijpt" terwijl deze afkoelt. Op bruine eieren wordt de kleur intenser dan op witte eieren.Verkleuring in emaillen pannetjes kan je makkelijk weg krijgen met afwasmiddel.