Parel couscous Fregola Sarda 400 gram
Beschrijving
Parelcouscous of liever gezegd: "Fregola." op Sardinië vind je deze fregolaversie meestal in bouillon-achtige soepen met groenten en / of schaaldieren. Op Sardinië gebruikt la mama voor dat laatste het liefst arselle, of vongole kleine schelpjes waarvan het eigen vocht, gecombineerd met een scheut witte wijn en wat knoflook een overheerlijke diepe smaak van de zee geeft. Maar natuurlijk kun je fregola als iedere andere pastasoort gebruiken. Al dente gekookte fregola is afgekoeld een prachtige basis voor salades lekker met mozzarella, tomaatjes en basilicum!
Ingrediënten
pasta van durum TARWE*, * = Biologisch
Voedingswaarden
Energie 370 kcal (1573 kJ ) Vet 1.3 gram Vet verzadigd 0.1 gram Vet enkelvoudig onverzadigd 0 gram Vet meervoudig onverzadigd 0 gram Koolhydraten 76.1 gram Suikers 1.1 gram Voedingsvezel 1.7 gram Eiwit13.5 gram Zout 0.11 gram