• mis je een product op onze site? meld het ons!
  • wij bereiden wekelijks verse maaltijden/soepen uit eigen keuken
  • JT JUICES verzorgt je koudgeperste sappen, smoothies en shots!
  • mis je een product op onze site? meld het ons!
  • wij bereiden wekelijks verse maaltijden/soepen uit eigen keuken
  • JT JUICES verzorgt je koudgeperste sappen, smoothies en shots!

Smink 3 kleuren in een doosje 8 varianten

€ 12,99
incl. btw
Levertijd: * dag(en)

Beschrijving


  • 3 mooie kleuren
  • inclusief penseel, sponsjes en instructies
  • makkelijk aan te brengen
  • hypoallergeen en op basis van water
  • eenvoudig te verwijderen

Namaki make-up is ontworpen om makkelijk te worden gebruikt door zowel ouders als kinderen. Het resultaat is een gouache-achtige textuur die gemakkelijk op de huid kan worden aangebracht. Eenmaal droog zal de make-up de meeste aanraking weerstaan, zodat kinderen (jong en oud) kunnen spelen zonder bang te hoeven zijn om de make-up te zien lopen of kleding te zien vlekken.

Gebruik:

Gebruik het penseel en een beetje water om de schmink op de huid aan te brengen. Het verwijderen gaat heel eenvoudig met lauw warm water en eventueel een beetje zeep. Laat het borsteltje en het palet na gebruik drogen voordat je het opbergt. De schmink kan tot 12 maanden na opening worden bewaard.

De make-up wordt gemaakt in de vorm van verdichte poeders (zonder water). Om ze te kunnen gebruiken, moet er dus water worden toegevoegd. Wanneer de poeders nieuw zijn, is het nodig om er enkele seconden op te werken zodat het poeder met water wordt gemengd en de pigmenten zich aan de kwast of de spons hechten.

Hoe lang zijn de producten houdbaar?
De schmink is zeer lang houdbaar zo lang er nog geen water aan toegevoegd is. Een palet kan na het eerste gebruik (en dus het eerste contact met water) 12 maanden worden bewaard. Na elk gebruik moeten de poeders goed drogen in de open lucht voordat ze worden opgeslagen.

Hoeveel kinderen kan ik met een Namaki-kit mooi maken?
Dit is een moeilijke vraag, omdat het veel afhangt van het ontwerp dat wordt gedaan. We kunnen echter schatten dat er ongeveer vijftig gezichten met een 8-kleuren kit kunnen worden gedaan, en ongeveer tien gezichten met de 3-kleuren kits. Genoeg om een paar speelmiddagen op te vrolijken!
Keuze’s:

*Leeuw & Giraffe

*Tijger & Vos

*Ridder & Superheld

*Ninja en superheld

*Fee & Vlinder

*Prinses & Eenhoorn

*Piraat & Lieveheersbeestje

* Clown & Harlekijn

* Graag de keuze doorgeven bij afrekenen in het opmerkingen vak!Voor kinderen van 3 jaar of ouder. Te gebruiken onder toezicht van een volwassene.

Milieu

ProductieHet fabricageproces van de make-up wordt gecontroleerd door Bureau Veritas volgens de I-305 norm voor biologische cosmetische producten. De productielocatie wordt elk jaar geauditeerd om de naleving op lange termijn te garanderen.Het karton dat gebruikt wordt voor de verpakking is kraftkarton. Het is niet gebleekt. Bleken is echter de meest vervuilende fase van de papierproductie. 70% van de energie die de kartonfabriek voedt, is afkomstig van biomassa.
Transport

De verpakking is ontworpen om zo klein mogelijk te zijn.Voor dezelfde sterkte is het gebruikte karton 25% lichter dan conventioneel karton.Kleiner en lichter = minder CO2-uitstoot bij het transport van Namaki producten!
Gebruik
U zult merken dat er op Namaki producten geen sprake is van over verpakking: dit levert minder afval op!Eenmaal klaar zijn Namaki producten 100% recyclebaar. De pallets kunnen worden gedemonteerd om de elementen te scheiden. Vanwege hun grootte moeten de aluminium make-up cups in de prullenbak worden gegooid. Maar geen paniek, al het aluminium wordt na de verbranding teruggewonnen. Het karton moet in de sorteerbakken van uw gemeente worden geplaatst. Denk er maar eens over na, want het heeft een hoge vezelopbrengst als het wordt gerecycled.