• mis je een product op onze site? meld het ons!
 • wij bereiden wekelijks verse maaltijden/soepen uit eigen keuken
 • JT JUICES verzorgt je koudgeperste sappen, smoothies en shots!
 • mis je een product op onze site? meld het ons!
 • wij bereiden wekelijks verse maaltijden/soepen uit eigen keuken
 • JT JUICES verzorgt je koudgeperste sappen, smoothies en shots!

The Scary Halloween Box - Schmink & Make-Up

€ 37,95
incl. btw
Levertijd: * dag(en)

Beschrijving

Voor deze make-upset hoef je niet bang te zijn! De ingrediënten van deze Scary Halloween Box zijn namelijk veilig voor de kinderhuid en de producten zelf zijn zeer makkelijk te gebruiken door zowel ouder als kind. In deze box zitten genoeg materialen om allerlei looks te maken. Voor de kleintjes onder ons met een bovengemiddelde interesse in bloed zijn zelfs instructies voor de vampierenlook inbegrepen.


In deze box vind je:

 • 3 kleuren schmink: zwart, wit, groen
 • 2 kleurenpotloden voor de huid: paars en roze
 • een flesje nepbloed (9 ml)
 • special effects-sponsje
 • kleine make-upkwast
 • instructies voor de vampierenlook


De make-up en schmink van Namaki zijn ontworpen voor kinderen en daarom gemaakt van natuurlijke en organische ingrediënten. De textuur van de schmink is gouache-achtig en zal, eenmaal droog, de meeste aanraking overleven. Dit zorgt voor fijn speelgemak! Ook het verwijderen is eenvoudig met water en milde zeep.

Milieu

Namaki make-up kits zijn biologisch gecertificeerd en uitsluitend gemaakt van natuurlijke grondstoffen*(*uitgezonderd nagellak). De certificering geeft aan dat er alleen grondstoffen worden gebruikt die als onschadelijk voor het milieu zijn erkend. In dit kader wordt de gehele productieketen (van grondstoflevering tot verpakking) ten minste eenmaal per jaar geauditeerd. Bovendien zijn alle producten klinisch getest: ze zijn op 50 vrijwilligers (mensen natuurlijk!) gedurende 48 uur, 3 keer per week, 3 weken lang toegepast. Resultaat: geen reactie of irritatie te merken, wat bewijst dat onze producten zonder angst kunnen worden gebruikt.Ze gebruiken natuurlijke en biologische grondstoffen: het gebruik van pesticiden, GGO's of ioniserende behandelingen is verboden.
Productie
Het fabricageproces van de make-up wordt gecontroleerd door Bureau Veritas volgens de I-305 norm voor biologische cosmetische producten. De productielocatie wordt elk jaar geauditeerd om de naleving op lange termijn te garanderen.Het karton dat gebruikt wordt voor de verpakking is kraftkarton. Het is niet gebleekt. Bleken is namelijk de meest vervuilende fase van de papierproductie. 70% van de energie die de kartonfabriek voedt, is afkomstig van biomassa. De verpakking is PEFC- en FSC-gecertificeerd, wat een verantwoord beheer van de bossen garandeert.
Transport

De verpakking is ontworpen om zo klein mogelijk te zijn.Voor dezelfde sterkte is het gebruikte karton 25% lichter dan conventioneel karton.Kleiner en lichter = minder CO2-uitstoot bij het transport van Namaki producten!
RecyclenEenmaal opgebruikt zijn Namaki producten 100% recyclebaar. De pallets kunnen worden gedemonteerd om de elementen te scheiden. Vanwege hun grootte moeten de aluminium cups in de prullenbak worden gegooid, maar geen paniek: al het aluminium wordt na de verbranding teruggewonnen.