• mis je een product op onze site? meld het ons!
  • wij bereiden wekelijks verse maaltijden/soepen uit eigen keuken
  • JT JUICES verzorgt je koudgeperste sappen, smoothies en shots!
  • mis je een product op onze site? meld het ons!
  • wij bereiden wekelijks verse maaltijden/soepen uit eigen keuken
  • JT JUICES verzorgt je koudgeperste sappen, smoothies en shots!

Schoonmaak azijn 1 liter 12%

€ 2,19
incl. btw
Op voorraad
Levertijd: * dag(en)

Beschrijving

Schoonmaakazijn van biologische oorsprong

Deze versie van 12% alcoholazijn is meer geconcentreerd dan huishoudazijn (natuurazijn 8%). Met 12% azijnzuur wordt de ontkalkings-, ontvettings- en reinigingskracht van deze azijn versterkt voor nog meer efficiëntie. Het gedraagt ​​zich als een zwak CH3-COOH-zuur dat het mogelijk maakt om de zwakke basen te neutraliseren en vooral de carbonaten (bijvoorbeeld kalksteen in pijpleidingen) af te breken.KeukenVuile sponzen: weken in 1 liter water en 1/4 kopje azijn.
Vervang in de vaatwasser je antikalksteen: ½ glas witte azijn.
Onderhoud van de koelkast: reinigt, ontgeurt en verwijdert bacteriën met azijn-geïmpregneerde microfiber.
Gietijzeren pannen: vul met water en 1/4 kopje azijn; laat het een half uur koken. Verwijdert roestvlekken.
HuishoudenMessing: polijsten met een mengsel van gelijke delen citroensap en azijn.
Schimmel: meng 1/4 kopje azijn met 1 liter water en was de randen van de ramen.
Douchekop: weken in een kleine kom gevuld met azijn om afzettingen te verwijderen die de kanalen verstoppen.
Gietijzerslangen: om ze schoon te houden, giet je 1/2 kopje baking soda en vervolgens 1/2 kopje azijn. Wacht 15 minuten en laat heet water lopen.
Glinsterende ramen: 3/4 liter water en 1/4 azijn in een spuitfles.
Kalksteenafzettingen: wrijf de omtrek van de badkuip met zuivere azijn.
Blinds en plastic gordijnen: vul de badkuip met een derde en voeg vloeibare zeep en 1/2 liter azijn toe. Week de items om gedurende 30 minuten te wassen en spoel ze goed.
Reinig je vuilnisbak: bereid een oplossing van een halve liter half water, half azijn en kook.
Vloertegel: twee glazen azijn in een emmer heet water.Vloeren: wassen met 4 liter water, 1/4 kopje vloeibare zeep en 1/2 kopje azijn.WC-reiniger: spray op de muren, laat het 15 tot 20 minuten intrekken en bestrijk ze.WasserijWas: een glas azijn in de waterontharder (de geur verdwijnt na het drogen) verwijdert de laatste resten van kalksteen, doet de kleuren herleven, voorkomt dat het zwarte linnen grijs wordt, verzacht het linnen.Wasmachine: vul de kom met lauw water en een halve liter azijn en programmeer dan de normale cyclus. Reinigt de leidingen en verwijdert zeep en kalkaanslag.DIY en tuinOm tuinpotten schoon te maken en sporen van kalksteen te verwijderen.Houdt de vitaliteit van geplukte bloemen: voeg voor elke 250 ml water 2 cc azijn en 1 cc suiker toe, houdt de bloemen langer vers. Insecten haten de smaak en geur van azijn: veel recepten zijn beschikbaar op het internet.Roest: voeg 1/4 kopje azijn toe aan 1 liter water om de roest van het metaal te verwijderen.

Milieu

Alcoholazijn uit biologische landbouw en gecertificeerd AB door Ecocert.Gemaakt in Frankrijk door fermentatie van alcohol van plantaardige grondstoffen geteeld in de biologische landbouw.Recyclebare PET-verpakkingen